Ποια είναι η Demy;

Demy. Το νέο hot όνομα στην εγχώρια ποπ μουσική σκηνή. Η νεαρή τραγουδίστρια φωτογραφίζεται για το περιοδικό HELLO! συστήνεται στο κοινό και αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια.




Η Δήμητρα Παπαδέα ή αλλιώς Demy που εισέβαλλε εν μία νυκτί στη ζωή μας με το "Μόνο Μπροστά" και το τελευταίο διάστημα το νέο της hit «Fallin» ακούγεται παντού και όπως τιτλοφορείται και το πρώτο της CD single είναι «Μια ζωγραφιά».




«Δεν βλέπω τους συναδέλφους μου ανταγωνιστικά. Πιστεύω ότι είμαστε στο χώρο αυτόν για να παράγουμε μουσική, να προσφέρουμε με τον τρόπο μας συναισθήματα, πρότυπα» είπε η νεαρή τραγουδίστρια ενώ εξομολογήθηκε πως σκέφτεται το μέλλον της: «Μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα, οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες. Αυτό που επιδιώκω εγώ είναι να βελτιώνομαι χρόνο με το χρόνο και ελπίζω ότι σε πέντε χρόνια θα εξακολουθούν τα σχόλια να είναι διθυραμβικά»



Όσο για το εάν υπάρχει «ο ένας και μοναδικός» η 20χρονη τραγουδίστρια απαντά: «Σίγουρα κάπου θα υπάρχει! Δεν πιστεύω στον έναν και μοναδικό, ούτως ή αλλιώς. Αλλά για την ώρα...music is my boyfriend»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...