Color Denim! Οι σταρ λατρεύουν τα χρωματιστά τζιν...




To τζιν είναι εδώ, το τζιν είναι παντού!
Μην ξεχνάς ότι είναι μία από τις πιο σημαντικές τάσεις της σεζόν! Και κάθε σεζόν...  



 


Οι celebrities σε όλον τον πλανήτη όμως, όταν δεν επιλέγουν double denim, αρέσκονται σε χρωματικούς πειραματισμούς ενσωματώνοντας τζιν παντελόνια με funky χρώματα στους πρωινούς τους περίπατους!

Οι παλιότερες θα θυμούνται τα χρωματιστά τζιν και πριν αρκετά χρόνια όπου είχαν σαρώσει τις εμφανίσεις μας. Και -όπως όλες οι τάσεις- έρχεται η μέρα που επιστρέφουν. Γιατί και η μόδα... κύκλους κάνει!



H Khloe Kardashian συνδυάζει κόκκινο Rag & Bone τζιν παντελόνι με μπότες Burberry σε στιλ aviator και μπλούζα από μαύρη δαντέλα. H Sarah Jessica Parker φοράει κόκκινο παντελόνι με λιλά τοπ και τσάντα Halston σε στιλ tie dye. Η Rachel Bilson φοράει τζιν παντελόνι Paige Verdugo Eternity με suede μποτίνια και τσάντα Burberry με τρουκς.



Η Μαρία Μενούνος φέρνει την άνοιξη συνδυάζοντας το λαχανί M2F τζιν παντελόνι της με κίτρινες μπαλαρίνες! Η Anna Kendrick στο κοκτέιλ πάρτι της Rag & Bone επιλέγει total look της εταιρίας συνδυάζοντας πράσινο παντελόνι με μαύρα ψηλοτάκουνα, μαύρο σακάκι και λευκό τοπ. Πρόσεξε τα μανίκια από δαντέλα! Η Rosie Huntington-Whiteley επιλέγει την πιο army εκδοχή του πράσινου, φορώντας ένα skinny παντελόνι της εταιρίας JET. Το συνδυάζει με μπεζ μπαλαρίνες και μπεζ πουλόβερ.



Η Cameron Diaz συνδυάζει το ροζ τζιν της με σανδάλια και γκρι μπλέιζερ. Η Whitney Port προτιμάει μια πιο παλ εκδοχή του ροζ και συνδυάζει το M2F τζιν παντελόνι της με τζιν πουκάμισο και μαύρα clogs. H Mary-Kate και η Ashley Olsen επέλεξαν χρωματιστά τζιν παντελόνια από τη σειρά Textile Elizabeth and James της εταιρίας Tacombi, συνδυάζοντάς τα φυσικά με statement heels!

STYLING TIPS:
1. Φόρεσέ το το πρωί με φλατ σανδάλια ή oxfords ενώ το βράδυ φόρεσέ το με χρωματιστές γόβες!
2. Εάν θέλεις να πετύχεις το απόλυτο tomboy στιλ φόρεσέ το με ένα σακάκι.
3. Συνδύασε το τζιν σου με τα λεπτά πλεκτά της Άνοιξης και πρόσθεσε ένα καπέλο τύπου fedora.
4. Πέτυχε την τάση του color block συνδυάζοντας το παντελόνι σου με το πιο απρόσμενο χρώμα στο τοπ, π.χ. πράσινο παντελόνι φούξια πουκάμισο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...