Twenty8Twelve: Η νέα συλλογή



Η Savannah και η Sienna παρουσιάζουν μια πολύ "δυνατή" σειρά ρούχων για αυτό το χειμώνα, δίνοντας για πρώτη φορά έμφαση και στο αγαπημένο ντένιμ......

 


Ανεπιτήδευτα look, απρόσμενoi συνδυασμοί, αλλά και extra θηλυκές πινελιές. Το label Twenty8Twelve ξέρει πάντα πώς να προτείνει εμφανίσεις που θυμίζουν εκείνες που υιοθετούν οι αγαπημένες σου celebrities, ακόμα κι όταν απλά πάνε για ψώνια.

Άλλωστε οι αδερφές Miller γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί βιομηχανία της μόδας και του στυλ. Η σχεδιάστρια Savannah Miller, όταν ήταν ακόμα στο κολέγιο, είχε ξεκινήσει να δημιουργεί ρούχα για τον μεγάλο Alexander McQueen αλλά και τον Matthew Williamson, ενώ η μικρή αδερφή Sienna είναι ως γνωστόν  μοντέλο, μούσα του boho chic και it-girl.

Ένα χαρακτηριστικό denim look από τη συλλογή

Για την φθινοπωρινή τους συλλογή, το δίδυμο έχει επενδύσει σε μια νέα είσοδο που προβλέπεται να γίνει must και είναι τα παντελόνια jean σε skinny αλλά και σε πιο loose φόρμες.

Το πλεκτό συνδυάζεται με το ελαφρύ μετάξι

Ενώ και η mix & match διάθεση είναι διάχυτη στην συλλογή, συνδυάζοντας το ευαίσθητο μετάξι με το βαρύ πλεκτό. Ετοιμάσου να ανακαλύψεις cute μίνι φούστες, μάλλινες ζακέτες αλλά και εφαρμοστά φορέματα.
Δες εδώ την υπόλοιπη συλλογή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...