Στο backstage της καμπάνιας για το νέο άρωμα Body του οίκου Burberry




Ο βρετανικός οίκος κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο υλικό από τα backstage της φωτογράφησης για την διαφημιστική καμπάνια του αρώματός του, Body. Με πρωταγωνίστρια την Rosie Huntington- Whiteley, που στις φωτογραφίες εμφανίζεται φορώντας μόνο μία καμπαρντίνα- σήμα κατατεθέν του μεγάλου Βρετανικού οίκου, τις φωτογραφίες.....
αλλά και το τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας ανέλαβε ο Mario Testino, την δημιουργική επιμέλεια ολόκληρου του concept δεν είχε άλλος από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Christopher Bailey.

O Bailey δήλωσε σχετικά με την καμπάνια: «Η καμπάνια του Burberry Body αποτελεί το εντυπωσιακότερο λανσάρισμα στην ιστορία του οίκου και συλλαμβάνει ακριβώς το χαρακτηριστικό πνεύμα των δημιουργιών του οίκου σήμερα, με εντυπωσιακό και αισθησιακό τρόπο. Η Rosie, με την αβίαστη αίσθηση του στυλ και την συγκλονιστική ομορφιά της ήταν η απολύτως φυσική επιλογή ως το πρώτο πρόσωπο του Burberry Body».

Το άρωμα, αλλά και η διαφημιστική καμπάνια του θα κυκλοφορήσουν την 1η Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, ρίξε μία ματιά στο βίντεο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...