Γεμιστό κοτόπουλο της στιγμής



Εύκολο και φτηνό το κοτόπουλο είναι μία πρωτεΐνη που αγαπούν οι Έλληνες και επιθυμούν να μαγειρεύουν σε πολλές παραλλαγές για να μη βαριούνται ποτέ. Η συνταγή που γράφουμε εμείς είναι για όσους έχουν ελάχιστο χρόνο και θέλουν να ετοιμάσουν ένα γρήγορο γεύμα μετά το γραφείο τους.


Υλικά

4 στήθη κοτόπουλου
1/2 κιλό τυρί γραβιέρα
Αλατοπίπερο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κιλό τομάτες
4 πιπεριές πεπεροντσίνι

Εκτέλεση
1. Αφαιρέστε το δέρμα από τις τομάτες
2. Κόψτε στη μέση το κάθε κομμάτι στήθους
3. Γεμίστε το με το τυρί, αφού το κόψετε σε κύβους
4. Βάλτε το κοτόπουλο στην γκριλιέρα που έχετε ζεστάνει, με μία κουταλιά λάδι και ψήστε το από κάθε πλευρά μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα.
5. Σερβίρετε με φέτες από τις τομάτες και τις πιπεριές που έχετε λαδώσει και αλατοπιπερώσει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...