Rihanna: πήρε κλαίγοντας τηλέφωνο την Beyonce!

Σε κλάματα ξέσπασε η Rihanna, που δεν άντεξε το βάρος των πολλών επαγγελματικών της υποχρεώσεων, και παραλίγο να τα βροντήξει όλα στον αέρα.

Η 21χρονη star, έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου δέκα μήνες, μια τεράστια παγκόσμια περιοδεία, η οποία όπως όλα δείχνουν την έχει εξαντλήσει και σωματικά και ψυχολογικά.

Έτσι, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για τη συναυλία της στο Δουβλίνο, ξέσπασε σε λυγμούς, με αποτέλεσμα να είναι ένα βήμα πριν τινάξει τη συναυλία στον αέρα.

Ποιος έσωσε την κατάσταση; η Beyonce στην οποία τηλεφώνησε αμέσως η Rihanna προκειμένου να την παρηγορήσει.
Σύμφωνα με τα ξένα tabloids, η 23χρονη τραγουδίστρια, έκλαιγε με αναφιλητά και ένιωθε πολύ εξουθενωμένη.

Πηγές μάλιστα ανέφεραν πως αυτό που συνέβη στη RiRi «είναι ένας συνδυασμός εξάντλησης και άγχους. Προσπαθεί σκληρά να μην το σκέφτεται, αλλά υπάρχουν μέρες που ξυπνά και δεν ξέρει καν που βρίσκεται εξαιτίας των πολλών ταξιδιών που κάνει».

Προσθέτουν ακόμα πως η Rihanna «είναι απλά μια νεαρή γυναίκα, που θέλει να περνάει καλά», γι΄αυτό και δεν άντεξε την τόση επαγγελματική πίεση.

Τι συμβούλεψε η 30χρονη Beyonce την νεαρή Rihanna;

Να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στους διοργανωτές των συναυλιών της και έπειτα, αφού όλα αυτά τελειώσουν, να κάτσει να ξεκουραστεί ένα χρόνο.
Βλέπετε η Beyonce έχει περάσει μια παρόμοια φάση, και γνωρίζει πολύ καλά πως αν η Rihanna δεν ξεκουραστεί, θα πάθει υπερκόπωση.

Το ίδιο είχε κάνει κι εκείνη άλλωστε το 2009, όταν και αποφάσισε ν΄αποσυρθεί για περίπου ένα χρόνο ώστε να αφιερωθεί στον Jay-Z και την οικογένεια της.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να την συμβουλέψει κάτι διαφορετικό. Άλλωστε η RiRi έχει ως μέντορες της την Beyonce και τον Jay-Z, στους οποίους οφείλει την τεράστια επιτυχία της!...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...