«Η σημερινή κατάσταση είναι σκ...»


Μπουλάς και Ράντου μιλούν για ό,τι επικρατεί στη Ελλάδα Κάθε Έλληνας πολίτης έχει τη δική του άποψη για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, ενώ κάποιοι από αυτούς είναι αναγνωρίσιμοι και εκφράζουν τις απόψεις τους δημοσίως.


Ο ηθοποιός Σάκης Μπουλάς είναι ένας από αυτούς που δεν κρύβει τα συναισθήματά του και δηλώνει αγανακτισμένος. «Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα είναι εντελώς χάλια. Είναι σκ... Δεν με αφορά καμία νέα κυβέρνηση, ούτε οι επερχόμενες εκλογές ούτε τίποτα. Δυστυχώς, όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί είναι τόσο τραγική και έχω απογοητευθεί βαθιά».

Ενώ και η ηθοποιός Ελένη Ράντου από τη μεριά της σχολιάζει την οικονομική και πολιτική κατάσταση της Ελλάδας. «Η αίσθησή μου είναι ότι όλοι οι πολιτικοί παλεύουν να εκτονώσουν την οργή του κόσμου. Δεν έχει σημασία ποιος μας κυβερνάει, γιατί τίποτα δεν προκύπτει από τη δική μας επιθυμία. Δυστυχώς, άλλοι αποφασίζουν για μας. Νιώθω ότι η Ελλάδα παραδόθηκε στα χέρια άλλων. Εμείς μένουμε θεατές και δεν μπορώ να προβλέψω τι μπορεί να γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι επικρατεί ανασφάλεια, όχι μόνο για το μέλλον, αλλά γενικότερα στη ζωή μας».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...