Hot: Μιχάλης - Ζέτα όλο φιλιά και χάδια στην παραλία



«Σιρόπια» γέμισε η παραλία στην Πάρο, καθώς Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν το πάθος τους στο νησί όπου έγινε η γνωριμία τους. Τι να πρωτοπεί κανείς; Για τις αγκαλιές στο νερό και στην άμμο; Για τα φιλιά στο στόμα; Για τα χάδια; Έρωτας παιδί μου, έρωτας!


Όπως διαβάζουμε και βλέπουμε στο περιοδικό «Hello», το ζευγάρι ζει το φετινό καλοκαίρι όλο έρωτα και ξεγνοιασιά. Να φανταστείς, δεν απαθανατίστηκαν σε καμιά πολυσύχναστη παραλία ή αραχτοί σε χλιδάτες ξαπλώστρες... όοοχι! Κάπου απόμερα πήγαν τα παιδιά, με μαύρο μαγιό αμφότεροι, άπλωσαν και οι δύο από μια κίτρινη πετσέτα στην άμμο, άνοιξαν και την λευκή ομπρέλα τους και... αυτά είναι!

Δώστου να βουτάνε στα γαλανά νερά και να φιλιούνται, δώστου να κάνουν ηλιοθεραπεία και να φιλιούνται, δώστου να αλείφονται αντηλιακό και να φιλιούνται... Αχ! Σταματημό δεν είχαν οι τρυφερές περιπτύξεις του τραγουδιστή με την ηθοποιό - παρουσιάστρια! Να φανταστείς ότι μια μικρή ζήλεια μας έπιασε που είδαμε τόσο love και τόσο πάθος να ξεχειλίζει μέσα από τις 6 σελίδες ενός περιοδικού.

Και επειδή το ζευγάρι θέλει απλά να απολαύσει τον έρωτά του, δεν παρέλειψε να φάει και λίγο καρπουζάκι για να δροσιστεί! Εύγε... εκεί που άλλοι επώνυμοι πίνουν μοχίτο και τρώνε σούσι on the beach, Μιχάλης και Ζέτα δεν δίστασαν να πάρουν από μια φέτα καρπούζι ανά χείρας, όπως κάνουμε κι εμείς οι «κοινοί θνητοί». Ε, απλά εμείς δεν φωτογραφιζόμαστε την ώρα που το τρώμε...







 star.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...