Δείτε πως πανηγύρισαν οι συγγενείς του Λούκα Γιώρκα στην Κύπρο



Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους ήταν η χθεσινή για την οικογένεια του Λούκα Γιώρκα. Δυστυχώς, οι συγγενείς τους δεν κατάφεραν να ταξίδεψαν μέχρι την Γερμανία, εκτός από τον αδελφό του και τον καλύτερό του φίλο. Παρόλα αυτά, στην Αραδίπτου, το χωριό του Λούκα στην Κύπρο, είχε στηθεί γλέντι.
Όλοι όσοι βρέθηκαν, στο πάρτι, έζησαν ίσως την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους αφού λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Λούκας και ο Stereo Mike βγουν στην σκηνή έκανα το σταυρό τους παρακαλώντας τον Θεό να δώσει την ψυχή του, το καμάρι τους!
Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά που με το που άκουσαν το όνομα της Ελλάδας (ανακοινώθηκε γρήγορα και μάλιστα τρίτη) πάγωσαν. Δεν το πίστευαν γιατί περίμεναν ο φάκελος της Ελλάδας να είναι από τους τελευταίους Αμέσως έριξαν πυροτεχνήματα ενώ μέχρι και πιάτα έσπασαν από τη χαρά τους. Οι ελληνικές και κυπριακές σημαίες κυμάτιζαν εδώ κι εκεί ενώ όλοι φώναζαν «Μπράβο Λούκα, μπράβο ΜΙΚΕ» και η καρδιά τους πήγαινε να σπάσει από τη χαρά. Δείτε στιγμιότυπα από τη βραδιά. Πηγή: showtime





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...