10 stars που αδυνάτισαν





Έλενα Παπαρίζου

Έβαλε πείσμα να χάσει 5 κιλά και πέτυχε το στόχο. Απέκλεισε τα τηγανητά, το άσπρο ψωμί, τα γλυκά και τα αναψυκτικά ενώ πίνει άφθονο νερό και πράσινο τσάι.





 










Έλλη Κοκκίνου

Αντιμετώπισε προβλήματα με το βάρος της, όμως, σήμερα διαθέτει μια από τις πιο hot σιλουέτες. Αποφεύγει τα αναψυκτικά και τα λιπαρά ενώ τα ψάρια και τα λαχανικά κυριαρχούν στο διατροφολόγιό της.









Jennifer Love-Hewitt

Πριν λίγα χρόνια είχε ξεσπάσει σάλος στα tabloids όταν κυκλοφορήσαν φωτογραφίες της με μαγιό, που δεν την κολάκευαν καθόλου. Τότε, η γνωστή ηθοποιός έχασε 9 κιλά και έδωσε τέλος στα επικριτικά σχόλια.











Θηρίο

Ο ράπερ υποβλήθηκε σε γαστρικό μανίκι και κατάφερε να χάσει 136 κιλά σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο. H αλλαγή στην εμφάνισή του ήταν θεαματική - σχεδόν δεν τον γνωρίσαμε.

 







PHOTO PANOULIS







Αντώνης Λουδάρος

Με πείσμα και εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής, ο 42χρονος ηθοποιός κατάφερε να χάσει περισσότερα από 20 κιλά, αποδεικνύοντας ότι έχει ταλέντο στο να πετυχαίνει τους στόχους του.










Renée Zellweger

Για την ταινία «Bridget Jones’s Diary» έπρεπε να πάρει 12 κιλά και για το μιούζικαλ «Chicago» έπρεπε να χάσει άλλα τόσα. Η Renee Zellweger συμφώνησε να παίξει στο «Bridget Jones’s Diary 3», με τον όρο να μην της ζητήσουν να ξαναπαχύνει!

PHOTO IML










Ζέτα Μακρυπούλια

Η 33χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια κατόρθωσε να ξαναβρεί τη φόρμα της ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή και με πολλές ώρες pilates, yoga και power plate. Είναι fit και sexy και μείον 9 κιλά.

PHOTO PANOULIS













Σίσσυ Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια έχασε τα 30 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μέσα σε διάστημα δύο ετών. Τρώει όλες τις τροφές αλλά σε μικρές ποσότητες και προσπαθεί να έχει έξι μικρά γεύματα καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας.

PHOTO PANOULIS















Tyra Banks

Η «πρέσβειρα» των juicy γυναικών δεν άντεξε τα πικρόχολα σχόλια του Τύπου για τα τέσσερα νούμερα που ανέβηκε στα ρούχα της από τότε που εγκατέλειψε τις πασαρέλες και αποφάσισε να κλείσει τα στόματα χάνοντας περισσότερα από 15 κιλά.

PHOTO IML














Ελεονώρα Ζουγανέλη

Τη μεγάλη μάχη με τα περιττά κιλά την έδωσε πριν αρκετά χρόνια, όταν κατάφερε να χάσει περισσότερα από 50 κιλά. Πλέον, γυμνάζεται καθημερινά υπό την καθοδήγηση personal trainer, κάνει μαθήματα φλαμένγκο και τρώει υγιεινά.

PHOTO PANOULIS





πηγη:www.myself.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...