Συνεργασία Rihanna και Nivea





Η Rihanna συμμετέχει στον εορτασμό των 100 χρόνων της NIVEA! Το 2011 η NIVEA γιορτάζει τα 100 της χρόνια και με την αφορμή αυτής της επετείου ετοιμάζει σημαντικές και ξεχωριστές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο! 







Με την εμπειρία των 100 χρόνων στη φροντίδα της επιδερμίδας, κι έχοντας αποκτήσει ένα πιστό κοινό που επιλέγει εδώ και δεκαετίες τα προϊόντα της, η NIVEA ξεκινά μια νέα εκατονταετία στρέφοντας την προσοχή της στη νέα γενιά.
Στο πλαίσιο αυτό η NIVEA συνεργάζεται με τη Rihanna, τη star της παγκόσμιας r&b και pop μουσικής σκηνής, η οποία δανείζει τη φωνή της για την επετειακή καμπάνια της NIVEA.

Η NIVEA θα είναι ο χορηγός στη μεγάλη περιοδεία της Rihanna στη Βόρεια Αμερική αλλά και την Ευρώπη, και μέσα από διάφορες ενέργειες αλλά και τη χρήση social media, η αγαπημένη μάρκα θα έρθει πιο κοντά στο νέο κοινό, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας νέας εποχής. 
Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή, αφού το 2011 η NIVEA επιφυλάσσει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις στους καταναλωτές, ανταμείβοντας την εμπιστοσύνη που της δείχνουν τα τελευταία….εκατό χρόνια!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...