Μικρά κέικς .......
Υλικά
250 γρ. μαργαρίνη
1 ½ κούπα ζάχαρη
2 κουτ. της σούπας ξύσμα λεμονιού
5 αβγά
3 κούπες αλεύρι
4 κουτ. του γλυκού μπέικιν-πάουντερ
4 κουτ. του γλυκού χυμό λεμόνι
1 κούπα μαύρη τρούφα
250 γρ. μαργαρίνη
1 ½ κούπα ζάχαρη
2 κουτ. της σούπας ξύσμα λεμονιού
5 αβγά
3 κούπες αλεύρι
4 κουτ. του γλυκού μπέικιν-πάουντερ
4 κουτ. του γλυκού χυμό λεμόνι
1 κούπα μαύρη τρούφα
Εκτέλεση
Χτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού, ώσπου να αφρατέψει καλά το μίγμα.
Χτυπάτε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού, ώσπου να αφρατέψει καλά το μίγμα.
Προσθέτετε ένα ένα τα αβγά, το αλεύρι, το μπέικιν-πάουντερ και τον χυμό λεμονιού. Σταματάτε τη λειτουργία του μίξερ, κρατάτε λίγη τρούφα και προσθέτετε την υπόλοιπη στο μίγμα. Ανακατεύετε με σπάτουλα.
Μοιράζετε το μίγμα σε χάρτινες θήκες για μάφινς (όχι μέχρι πάνω), πασπαλίζετε με την τρούφα που κρατήσατε.
Ψήνετε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 30', περίπου, ή μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν τα κεκάκια.