Έχουν στιλ και κοστίζουν λιγότερο από 50 ευρώ. Τι είναι; Τα φορέματα που σου βρήκαμε...





Επιτέλους η Άνοιξη είναι εδώ! Η μέρα μεγάλωσε και ο ήλιος ταξιδεύει το μυαλό σε παραλίες και νησιά! Τα πρώτα φορεματάκια κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους στους δρόμους της πόλης και τα έντονα χρώματα πολλαπλαζιάζουν τις τάσεις μας για φυγή!





Διάλεξε το μήκος, το χρώμα και το στιλ που σου ταιριάζει αλλά μην ξοδέψεις μια περιουσία! Οι πιο οικονομικές προτάσεις της αγοράς είναι μπροστά στα μάτια σου!



Fullah Sugah by Skondras 27.50 ευρώ
Συνδύασε το φλοράλ φόρεμα με αξεσουάρ στο πιο έντονο χρώμα του print και ολοκλήρωσε με ένα λευκό μπλέιζερ!





Blanco 29.90 ευρώ
Φόρεσέ το με ταμπά ankle boots και στένεψέ το στη μέση με μια skinny ζώνη! Χρυσά κολιέ κοντά στο λαιμό και ξύλινα banlges θα δώσουν μια δροσερή νότα στο look!



Η&Μ   34.95 ευρώ
Φέτος φοράμε τα έντονα χρώματα με χρυσά αξεσουάρ είτε σε ζώνη, είτε σε τσάντα και παπούτσια! Μπορείς να ακολουθήσεις την ίδια φιλοσοφία και σε δίχρωμα φορέματα!




Fullah Sugah by Skondras  34.90 ευρώ
Συνδύασε το μάξι φόρεμά σου με πολύ ψηλά τακούνια και ψάθινο καπέλο για boho look!




Iso 49.50 ευρώ 
Συνδύασέ το με τζιν σορτσάκι, άρβυλα και γιλέκο για ένα εμπνευσμένο rock look! Μην ξεχάσεις να φορέσεις πολλά μεταλλικά βραχιόλια στο ένα χέρι για να προσθέσεις μια glam νότα!




Attrattivo 47 ευρώ
Θα το συνδυάσεις απαραίτητα με μια ζώνη στη μέση και πολύ ψηλά τακούνια! Προτίμησε πιο γήινα χρώματα στα αξεσουάρ για το γραφείο και πιο φωτεινά για τις πιο casual στιγμές!




Fullah Sugah by Skondras  39.90 ευρώ
Μπορείς να συνδυάσεις το πράσινο φόρεμά σου με έντονα χρώματα στα αξεσουάρ όπως μπλε, φούξια ή ακόμα και κίτρινο! Απέφυγε τις λευκές γόβες και παίξε ακόμα και με φυσικά υλικά όπως φελλό και ξύλο!



Z by Zandra Rhodes 41 ευρώ
Τα ρασταφάρι χρώματα φέρνουν έντονα το άρωμα του καλοκαιριού! Παίξε με πλατφόμες από φελλό και κοσμήματα από σχοινί για ένα γήινο look!





Fullah Sugah by Skondras 37.50 ευρώ
Τα ψηφιακά prints πέρνουν τη σκυτάλη από τα animal prints του χειμώνα! Μπορείς να τα φορέσεις με αξεσουάρ στα χρώματα του φορέματος! Απέφυγε να φορέσεις παπούτσια και τσάντα στο ίδιο χρώμα!





ISO 49.50 ευρώ
Συνδύασε το έντονο φούξια φόρεμα με ένα λευκό καπέλο, πλατφόρμες και μια ταμπά ζώνη!




Topshop 36.3 ευρώ
Οι οριζόντιες ρίγες "υπογραμμίζουν" ακόμα και την παραμικρή ατέλεια! Φόρεσέ τες μόνο σε σημεία που θέλεις να τονίσεις -για παράδειγμα στο στήθος- και απέφυγέ τες στα "δύσκολα" σημεία του σώματός σου!




Fullah Sugah by Skondras  39.90 ευρώ
Η πιο άνετη λύση για την πόλη! Εάν θέλεις να το φορέσεις με πανωφόρι προτίμησε ένα κοντό ζακετάκι που φτάνει μέχρι το στήθος!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...