Kαι είναι ο Γιώργος Λάνθιμος......Μπορεί να μην πήρε Oscar, κέρδισε όμως στην μάχη του κόκκινου χαλιού.





Ο λόγος για τον Γιώργο Λάνθιμο, την Αγγελική Παπούλια και την Αριάν Λαμπέντ, που μπήκαν στην λίστα των πιο καλοντυμένων του Huffington Post.













Το ότι όλοι εδώ υποστηρίζαμε ψυχή τε και σώματι τον «Κυνόδοντα» για το Oscar Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, είναι γνωστό. Όχι για να τιμήσουμε την πατρίδα μας, τη σημαία και την Ακρόπολη (sic), αλλά μόνο και μόνο γιατί πιστεύαμε πως η εξαιρετική αυτή ματιά του Λάνθιμου και της ομάδας του πάνω στην κλασική ελληνική οικογένεια και ο τρόπος με τον οποίο την αποτύπωσε στο φιλμ, άξιζε κάθε βραβείο για το οποίο προτάθηκε και όση αναγνώριση μπορούσε να κερδίσει. Απογοητευτήκαμε μεν με το αποτέλεσμα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η ταινία δεν είναι ούτως ή άλλως κερδισμένη για την δημοσιότητα και τις τιμές που απέσπασε.
Αυτό δεν σημαίνει, επίσης, πως δεν μπορούμε να χαρούμε και για το ότι οι δύο κυρίες που συνόδευαν τον Λάνθιμο στο κόκκινο χαλί, η πρωταγωνίστρια του «Κυνόδοντα» Αγγελική Παπούλια και η σύντροφος του Λάνθιμου, και πρωταγωνίστρια της φετινής εκπληκτικής ταινίας της Αθηνάς Τσαγκάρη «Attenberg», Αριάν Λαμπέντ, η οποία μάλιστα κέρδισε με την ερμηνεία της αυτή το Βραβείο Α' Γυναικείας Ερμηνείας στις Κάννες, μπήκαν στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες που πάτησαν χτες το πόδι τους στο κόκκινο χαλί, κατά το δημοφιλές αμερικάνικο site The Huffington Post.
Η Παπούλια και η Λαμπέντ κέρδισαν τις εντυπώσεις των φωτογραφικών φακών και του «δύσκολου» site με τις εμφανίσεις τους, αποδεικνύοντας πως, είτε χάνεις είτε κερδίζεις, πρέπει αν μη τι άλλο να το κάνεις με στιλ. Ακόμα κι αν χρειάζεται να κάνουν google το όνομά σου για να μάθουν ποιος είσαι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...