Ελληνίδα κριτής στο βρετανικό X-Factor!



Μια νέα παρουσία θα δουν οι Άγγλοι τηλεθεατές στο 8ο X-Factor που παρουσιάζεται στην Αγγλία. Η ελληνο-ιρλανδή καλλιτέχνης Tulisa Contostavlos θα είναι η τέταρτη κριτής για αυτή τη σεζόν. Η 23χρονη καλλονή έχει ήδη αποκτήσει ένθερμους Άγγλους fans που λατρεύουν την ελληνική της πλευρά!



Η νεαρή γεννήθηκε μέσα σε μουσική οικογένεια στη γειτονιά Camden του Λονδίνου και είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 9 χρονών και φρόντιζε την μητέρα της στο σπίτι αφού διαγνώστηκε ότι έπασχε από σχιζοειδή διαταραχή.

Μεγάλωσε σε εργατικές κατοικίες (όπως αυτές που βιώνουν αναταραχές τις τελευταίες εβδομάδες στην Βρετανία). Παρ’ όλα αυτά λέει ότι δεν θα άλλαζε τα παιδικά της χρόνια γιατί έμαθε πάρα πολλά πράγματα για την ζωή.

Ξεκίνησε την μουσική της καριέρα ως μέλος του χιπ-χοπ γκρουπ N-Dubz μαζί με τον ξάδερφο της Dino "Dappy" Contostavlos και έναν παιδικό της φίλο τον Richard «Fazer» Rawson. Σιγά -σιγά έγιναν γνωστοί και έτσι της έγινε και η πρόταση αυτό το καλοκαίρι να συμμετάσχει στο καινούργιο πάνελ του αγγλικού X-Factor. Ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την νεαρή από πολλές πλευρές της showbiz.

Μια γεύση από τις μουσικές της ικανότητες μπορείτε να απολαύσετε στο παρακάτω video.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...