Κάν’το μόνη σου: το look Bobbi Brown



To look: φυσικό, διακριτικό
 
Η έμφαση: στο λαμπερό δέρμα
 
Πως θα το πετύχεις:
Άπλωσε μια βάση σε μορφή κρέμας, όπως η Skin Foundation SPF15 Beige 3, με τα δάχτυλα (η θερμοκρασία του δέρματός σου θα δώσει στο μακιγιάζ ένα πιο φυσικό τελείωμα). Χρησιμοποίησε ελαφρά χτυπήματα και όχι κινήσεις σαν να σκουπίζεις το δέρμα.
  • Προτίμησε ένα κονσίλερ σε κρέμα, όπως το Creamy Concealer Beige 3, για την περιοχή κάτω από τα μάτια.
  • Κατόπιν, βάλε ρουζ σε μορφή κρέμας ή τζελ -δοκίμασε το Pot Rouge for Lips and Cheeks- για να χαρίσεις υγιή λάμψη. Απόφυγε τα ματ ρουζ με υφή πούδρας γι’ αυτό το look.
  • Άπλωσε μια λεπτή γραμμή υγρού eyeliner, όπως το Long-Wear Gey Eyeliner στην απόχρωση Ink black 01, στο πάνω μέρος του βλεφάρου και κάνε μικρές, ελαφριές τελίτσες ανάμεσα στις κάτω βλεφαρίδες.
  • Με ένα πινέλο ειδικό για ανάμειξη, άπλωσε μια ανοιχτή καφέ σκιά, όπως η Eye Shadow Mahogony 10, μαζί με μια αστραφτερή σκιά, όπως η Shimmer Wash Eye Shadow στην απόχρωση Beige, στα πάνω βλέφαρα, αναμειγνύοντας τις δύο σκιές καλά.
  • Γύρισε τις βλεφαρίδες σου και βάλε μία στρώση μάσκαρα.
  • Ολοκλήρωσε το look με ένα ροζ-καφέ κραγιόν -το Creamy Lip Color στην απόχρωση Rose-Brown είναι ιδανικό- και βάλε από πάνω κρέμα χειλιών για υπέροχη, διακριτική λάμψη.


Τips από τους ειδικούς: Για να βρεις την ιδανική απόχρωση φον-ντε-τεν, δοκίμασε τα χρώματα στο μάγουλό σου και όχι στο χέρι ή το λαιμό γιατί δεν έχουν ούτε την ίδια υφή ούτε τον ίδιο χρωματικό τόνο. Όταν απλώσεις το προϊόν στο μάγουλό σου, θα πρέπει να εξαφανιστεί -έτσι ξέρεις ότι βρήκες το σωστό χρώμα!

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν είναι Bobbi Brown.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...