Ποιος συνόδευσε την Kate Hudson για φαγητό



Πώς περνά η γνωστή ηθοποιός στο Λονδίνο

Η αμερικανίδα ηθοποιός Kate Hudson, κόρη της βραβευμένης με όσκαρ ηθοποιού Goldie Hawn, βρίσκεται στο Λονδίνο για χάρη του αρραβωνιαστικού της Matt Bellamy. Μάλιστα η Hudson που έχει ....καταφέρει να αποτελεί σταθερή αξία στο Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια αγόρασε σπίτι στη βρετανική πρωτεύουσα, γεγονός που τροφοδότησε φήμες με βάση τις οποίες σκέφτεται να πάψει να είναι μόνιμη κάτοικος στις ΗΠΑ και να ζει έξι μήνες το χρόνο στην Αγγλία μαζί με τον αγαπημένο της ο οποίος έχει αγγλική καταγωγή.

Η Hudson ήταν παντρεμένη με τον Chris Robinson τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Black Crows και μαζί απέκτησαν ένα γιο το 2004. Δύο χρόνια αργότερα χώρισαν επικαλούμενοι αγεφύρωτες διαφορές.

Την άνοιξη του 2010 η Hudson ξεκίνησε να βγαίνει με τον επίσης τραγουδιστή και επικεφαλής των Muse, Matthew Bellamy. Οι δύο τους πριν από ένα μήνα περίπου έγιναν γονείς.

Ωστόσο, οι παπαράτσι τη φωτογράφισαν σε μια έξοδο με το γιό που έχει με τον πρώην σύζυγο της, τον Rider Russel Robinson. Μητέρα και γιος πέρασαν αρκετές ώρες μαζί τρώγοντας και συζητώντας. Φαίνεται πως η Hudson παρότι έχει δημιουργήσει καινούρια οικογένεια δεν θέλει να παραμελεί το πρώτο της παιδί και προσπαθεί να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί του.













Άλλωστε ο έρωτάς της με τον Matthew Bellamy παραμένει δυνατός όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες. Χθες οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν να φιλιούνται με πάθος σε μια καφετέρια του Λονδίνου, όπου είχαν μαζί τους και το νεογέννητο γιό τους, που τον ονόμασαν Bingham.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...