Μακαρονάδα της Τοσκάνης






Μια ξεχωριστή μακαρονάδα η οποία ετοιμάζεται μέσα στη σάλτσα της. Πλούσια υλικά βράζουν όλα μαζί και υποδέχονται το λεπτό σπαγγέτι για να το γεμίσουν με τα αρώματα και τις γεύσεις τους.

 

 

 

 

 

Συστατικά

  • 500 γρ. στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
  • 2 κονσέρβες ντοματάκια
  • 1 κονσέρβα κόκκινα γλυκά φασόλια ξεπλυμένα και στραγγισμένα
  • 450 γρ. χυμό ντομάτας (περίπου ένα κουτί)
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 150 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1 μέτρια πράσινη πιπεριά
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σέλερι ψιλοκομμένα
  • 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1 κ.γ. βασιλικό, ρίγανη και μαϊντανό ξερό
  • 1 πακέτο σπαγγέτι

Τρόπος μαγειρέματος



  • 1Βάλε όλα τα υλικά σου εκτός από τα μακαρόνια σε μια μεγάλη κατσαρόλα και άφησε τα να πάρουν μια βράση σε πολύ χαμηλή φωτιά



  • 2Άφησε στο πιο χαμηλό για τουλάχιστον 4 ώρες ή μέχρι να μαλακώσουν καλά τα λαχανικά σου



  • 3Στη συνέχεια πρόσθεσε τα μακαρόνια και ανέβασε τη θερμοκρασία στο δυνατό



  • 4Σκέπασε και ανακάτευε κατά διαστήματα



  • 5Το φαγητό σου είναι έτοιμο όταν γίνουν τα μακαρόνια σου

  • Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...