To γαμήλιο Νυφικό Θρίλερ!








Κι εκεί που νομίζαμε πως βρέθηκε η σχεδιάστρια του νυφικού της Kate Middleton και έγινε χαμός στο στιλιστικό τύπο ήρθε η ίδια η σχεδιάστρια να το διαψεύσει!








Αναμενόμενη ρομαντική απλότητα άραγε θα επιλέξει η Αιγοκερίνα μέλλουσα πριγκήπισσα που έχει έμφυτο στιλ, σωστό σώμα για να φοράει χωρίς να τη φοράνε και λαμπερό μέλλον - μου αρέσει πολύ!!. Δεν ξέρω αν θυμάστε ..τι είχε γίνει με τον οίκο Emmanuel και το νυφικό της Νταιάνας. Χαμός! Τέτοια μόδα και τέτοια απογείωση που έζησε τη δεκαετία του ογδόντα, ήταν απίστευτη όμως δυστυχώς έληξε και άδοξα αφού ο οίκος έκλεισε.
Ο οίκος Libelula που ηγείται η Sophie Cranston έζησε για λίγες ημέρες που βγήκε η φήμη πως θα ράψουν το νυφικό μεγάλες στιγμές. Η Κate συχνά φοράει δημιουργίες του.
Η Sophie έχει κερδίσει πολλά βραβεία και δούλευε κοντά στο Galliano και τον Alexander McQueen πριν ξεκινήσει να συνεργάζεται με την Alice Temperley. Μιλάμε για καθαρόαιμη αγγλίδα σχεδιάστρια. Μετά από δύο χρόνια έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και πήγε να μείνει στη νότια Ισπανία και να μάθει φλαμένκο. Εκεί στην Ανδαλουσία εμπνεύστηκε και το όνομα του δικού της οίκου Libelula – που σημαίνει Dragonfly ,αγαπημένο έντομο που μου διαφεύγει στα ελληνικά. Μετά μετακόμισε στο Λονδίνο και τώρα της έκατσε το καλύτερο με τη φήμη για το πριγκηπικό γαμήλιο νυφικό.
Επειδή τελικά δεν θα έχει τόση δουλειά παραγγελίες δέχεται και on line..www.libelula-studio.com!
Sophie Cranston- το στιλ 60ς και 70ς των νυφικών της μήπως θυμίζει λίγο τη δική μας Celia D?
Πιθανότατα το νυφικό να μοιάζει με αυτό της Celia Walden – στη φωτογραφία – που παντρεύτηκε τον Piers Morgan , μεγάλο τηλεοπτικό σταρ πλέον αφού διαδέχτηκε το Larry King..
PS: Aλλη μία Kate και επίσης Αιγοκερίνα η Moss ετοιμάζει νυφικό και φήμες τη θέλουν να κάνει την ανατροπή και να επιλέγει ως σχεδιαστή του το John Galliano.
Και τα δύο νυφικά παραμένουν ένα ευχάριστο μυστήριο..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...