Μεταναστεύοντας ….στο εξωτερικό….

Οι πρώτες σκέψεις… Oλα ξεκινούν με την συνειδητοποίηση…. Βασικός παράγοντας για την απόφαση αυτή είναι η συνειδητοποίηση ..Στην αρχή σκέπτεσαι πολλά πράγματα ..φόβοι ανασφάλειες τι έχω τι θα έχω? Βάζεις κάτω που λέμε τα υπέρ και τα κατά…αρχίζεις και μετράς.
Τις προσδοκίες σου, που θέλω να φτάσω… τι θέλω να κάνω… τι προοπτικές εξέλιξης έχω…? Οι ευκαιρίες που ψάχνω υπάρχουν εδώ που βρίσκομαι? Εκεί βλέπεις ότι αρχίζεις και μετράς και συνειδητοποιείς... Οι φίλοι…??? Οι γνωστοί …??? Η οικογένεια? Όλοι μου η ζωή είναι χτισμένη εδώ… πολλοί δεν αντέχουν στην ιδέα να χάσουν ότι έχουν φτιάξει στην ζωή τους… και τους κατανοώ… έχουν δίκιο… η αγάπη η φροντίδα η επικοινωνία με τους φίλους η οικογένεια οι άνθρωποι που αγαπάς όλα αυτά θα χαθούν? Όλα αυτά τι θα γίνουν…??? Γιατί κακά τα ψέματα μπορεί να είμαστε μονοί μας αλλά δεν ζούμε μονοί μας… Όποτε αρχίζεις και μετράς … Έχει πολλή μεγάλη σημασία να αντιμετωπίσεις αυτά που φοβάσαι… στην αρχή απογοητεύεσαι… όλα αυτά που ονειρευόσουν  όλα αυτά που προσδοκούσες από την ζωή σου έχουν αρχίσει και εξαφανίζονται… Η ξενιτιά δεν είναι για όλους… είναι για αυτούς που τολμούν γι ‘αυτούς που ρισκάρουν… εάν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ εάν έχασες ή κέρδισες… το ρίσκο είναι μεγάλο για πολλούς… ανάλογα με το τι χάνει ο καθένας…..
Ο λόγος που αλλάξαμε το blog μας βρίσκετε μέσα στα παραπάνω ερωτηματικά ….στο επόμενο χρονικό διάστημα θα αναρτήσουμε πληροφορίες για της διαδικασίες μετανάστευσης έξοδα, μεταφορικά, εργασία, κόστος ζωής ανάγκες που δημιουργούνται σε όποιον αναζητά ένα καλύτερο μέλλον για τον ίδιο και την οικογένεια του κ.α.. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή είτε Έλληνας του εξωτερικού… είτε όποιος θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας μπορεί να μας αποστείλει μήνυμα στην παρακάτω διεύθυνση  athenabirbakou@yahoo.gr …. όπως έχουμε ξαναπεί η αγάπη και η αλληλεγγύη θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε όλοι μαζί την κρίση αυτή….


 http://www.facebook.com/groups/GreeKanada/?bookmark_t=group
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...