5 must-haves από δαντέλα ή κροσέ για το καλοκαίρι








Στο Chipie Chipie (που είναι πάντα ενημερωμένο για τις τάσεις της μόδας) εντοπίσαμε μια ολόκληρη συλλογή από δαντελένια και κροσέ κομμάτια, ιδανικά για τα retro-chic σύνολα του καλοκαιριού. Να τα 5 must items που ξεχωρίσαμε...

1. Ένα τοπ σαν πλεγμένο από βελονάκι είναι ένα βασικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου. Φόρεσέ το με τζιν-καμπάνα, σορτσάκια και βερμούδες και ολοκλήρωσέ το με χρυσά κοσμήματα.  Extra Tip: Μην το κρύψεις το χειμώνα καθώς φοριέται εξίσου εύκολα μέσα από ζακέτες. (59€)
2. To δαντελένιο γιλέκο θα είναι το μπαλαντέρ σου για αυτό το καλoκαίρι. Φόρεσέ το πάνω από girlie φορέματα ή πάνω από τα t-shirts σου και αναβάθμισε αμέσως το look σου. (74€)
3. Το φόρεμα από δαντέλα σε neutral τόνους είναι η καλύτερη επιλογή για τις νοσταλγικές εμφανίσεις σου. Κάντο κομψό με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, sexy με nude γόβες και ατίθασο με ένα ζευγάρι μαύρα booties. (65€)
4. Το σορτσάκι από δαντέλα είναι ένα κομμάτι που θα λατρέψεις και εσύ, όσο και εμείς. Με ένα ζευγάρι stylish σανδάλια, κάνει το φετινό party styling πιο θηλυκό από ποτέ. (44€)
5. H τσάντα από δέρμα με κροσέ λεπτομέρειες θα είναι η πιο hot tote bag για τις πρωινές και απογευματινές σου εμφανίσεις. Πάει, απλά με τα πάντα, αποτελώντας την τέλεια εναλλακτική της κλασικής καλοκαιρινής λευκής τσάντας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Chipie Chipie εδώ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...