Αποφύγετε το τηγάνισμα
Επιτέλους μπορούμε να φάμε πατάτες με τη γεύση της τηγανιτής, αλλά με τις θερμίδες της ψητής!
Συστατικά
Πατάτες
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
Κίτρινο τυρί
Οδηγίες
Κόβουμε τις πατάτες όπως θα τις κόβαμε για τηγάνι.
Τίς βάζουμε σε ένα ταψί αντικολητικό.
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη.
Ανακατεύουμε με τα χέρια καλά.
Ψήνουμε στον αέρα στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Όταν τις βγάλουμε, ρίχνουμε το τριμένο τυρί.
Πηγή: sintagespareas.gr