Street Fashion Cam: Oh la la! H μόδα "τρέχει" στους δρόμους του Παρισιού




Οι δρόμοι του Παρισιού πλημμυρίζουν με μόδα σε κάθε fashion week! Κορίτσια με "ιδιαίτερες" στιλιστικές επιλογές περπατούν στις όχθες του Σηκουάνα και δίνουν απτά παραδείγματα για το πως να ενσωματώσεις τις νέες τάσεις στην γκαρνταρόμπα σου!







Δες εδώ πως μπορείς και εσύ να παίξεις με τη μόδα και να της δώσεις ένα "Trés Parisienne" τόνο!



Η τάση του Color Block συνδυασμένη με λεοπάρ πλατφόρμες! Τολμηρό... Κι όμως πετυχαίνει! Ο συνδυασμός πορτοκαλί τσάντας - τοπ με πράσινη φούστα και φούξια φουλάρι τραβάει βλέμματα και φλας! Τα παπούτσια ίσως να εγείρουν ερωτηματικά αλλά η τελική εικόνα είναι αποστομωτική! Trés impressionnante!



Η συνταγή είναι απλή και διαχρονική! Γκρι φόντο και μια πινελιά έντονου χρώματος για extra δραμτικότητα! Οι γκρι φλατ μπότες συνδυάζονται με γκρι shirt-dress και γκρι γούνα! Η μόνη νότα χρώματος είναι η τσάντα σε λαμπερό πορτοκαλί και φυσικά LV λογότυπο.  



Στην πρωτεύουσα της μόδας η αισθητική παιδεία είναι εμφανής. Το σεξ απίλ δεν ακολουθεί τα αυτονόητα μονοπάτια κι ο εκλεπτισμός δίνει το παρών.

Η ολόσωμη φόρμα λειτουργεί εδώ σαν ένας ουδέτερος καμβάς, ενώ τον πρώτο ρόλο αναλαμβάνουν τα αξεσουάρ! Η κόκκινη τσάντα συνδυάζεται με λέοπαρ πλατφόρμες, χωρίς καλσόν φυσικά... Trés élégante!



Τα παπούτσια διαφορετικού χρώματος είναι και πάλι μπροστά μου! Αρχικά είδαμε την Helena Bonham Karter στο κόκκινο χαλί των Golden Globes με ένα δίχρωμο ζευγάρι παπούτσια και στη συνέχεια ήρθαν τα δίχρωμα παπούστια της Vivienne Westwood για να μας βάλουν σε σκέψεις! Το συγκεκριμένο ζευγάρι δανείζεται έμπνευση από τους πίνακες του Ολλανδού Piet Mondrian με έντονο κόκκινο, κίτρινο, πράσινο και μπλε! Trés extravagante!



Δεν υπάρχει πιο κομψός τρόπος για να συνδυάσεις τα λεοπάρ μποτάκια σου από ένα καμηλό παντελόνι! Ένα μαύρο μπλέιζερ και μαύρη τσάντα θα λειτουργήσουν υπέρ σου! Πρόσεξε το κοντό μήκος του παντελονιού που αφήνει τα μαύρα καλτσάκια εκτεθειμένα! Trés chic!



Το ψηλόμεσο παντελόνι σε animal print είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι! Η εύκολη (αλλά συνάμα βαρετή) λύση το θέλει συνδυασμένο με μαύρα ψηλοτάκουνα και μαύρο παλτό! Η παριζιάνικη εκδοχή του επιτάσσει μελιτζανί ψηλοτάκουνα και τζιν σακάκι σε γκρι χρώμα! Trés jolie!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...