Τα «έσπασαν» οι υποψήφιοι μια μέρα πριν τον ελληνικό τελικό



Στο πάρτι του OGAE Greece βρέθηκαν και οι 6 υποψήφιοι τραγουδιστές του ελληνικού τελικού, μία ημέρα πριν την ανάδειξη του εκπροσώπου της Ελλάδας στη Eurovision 2011...








Κεντρική παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η αγαπημένη ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη.
Το παρόν στη μεγάλη βραδιά έδωσαν τα Κόκκινα Χαλιά, η Βαλάντω Τρύφωνος, οι Τριημιτόνιο, η Αντιγόνη Ψυχράμη, Λούκας Γιώρκας, η Νίκκη Πόντε, ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision Χρίστος Μυλόρδος, η εκπρόσωπος της Βουλγαρίας Poly Genova και ο εκπρόσωπος της Μάλτας Glen Vella.
Τις εντυπώσεις όμως κατάφερε να κλέψει από τους διαγωνιζόμενους η Βάσια Τριφύλλι, η οποία έκανε όλους να γελούν με τις ατάκες της. Είπε στον εκπρόσωπο της Βουλγαρίας πως θα του δώσουμε 10 βαθμούς γιατί τους 12 θα τους πάρει η Κύπρος και με ανάμικτα αγγλικά και ελληνικά απευθύνθηκε στην Glen Vella λέγοντάς της πως θα τους δώσουμε 9 γιατί… αυτό περίσσεψε.
Στην εκδήλωση βρέθηκαν και καλλιτέχνες που είχαν πάρει μέρος παλιότερα στον διαγωνισμό, οι οποίοι τραγούδησαν ακαπέλα τις επιτυχίες τους. Ο Θάνος Καλλίρης σχολίασε το κούρεμά του τότε και τόνισε πως εκείνη την εποχή οι κομμωτές έκαναν χρυσές δουλειές γιατί όλοι ήθελαν να το μιμηθούν. Η Βάσια Τριφύλλη χόρεψε με όλους τους υποψηφίους, ενώ με τον Λούκα Γιώρκα έριξε και την…. ζεμπεκιά της.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...