Νονά με λευκό φόρεμα!





Δες πως να φορέσεις ένα λευκό φόρεμα σε βάφτιση και να δείχενςι κομψή χωρίς το στοιχείο της υπερβολής πάνω σου!
«Γίνομαι νονά 2 φορές αυτό το καλοκαίρι. Η μία βάπτιση είναι αρχές Ιουνίου 12 το μεσημέρι και η άλλη είναι αρχές Ιουλίου 7 το απόγευμα. Στην πρώτη βάπτιση έχω βρει ένα λευκό πικέ βαμβακερό φόρεμα με μπολερό τύπου 60!
Είναι σωστό φόρεμα για μία νονά, αν κρίνουμε ότι είναι μεσημέρι; Και με τι παπούτσια και τσάντα;  Και στη δεύτερη βάπτιση τι μου προτείνεται να φορέσω;  Είμαι 1,72 στο ύψος και 70 κιλά!  Ευχαριστώ από καρδιάς!
 Έλενα»
Πάντα άξια Έλενα, και πάντα ευτυχισμένη! Επειδή δεν έχουμε πλήρη εικόνα του φορέματος θεωρούμε ότι για να διάλεξες ‘60s μπολερό, το φόρεμα θα μπορούσε να είναι σε γραμμή A. Μην προβληματίζεσαι ότι επειδή είναι μεσημέρι δεν μπορείς να φορέσεις λευκό.

Δεν υπάρχει κανένας κανόνας ως προς αυτό και εν τοιαύτη περιπτώσει η βάπτιση είναι μια τελετή που χρήζει επισημότητας! Οπότε καμία τύψη δεν πρέπει να νιώθεις ούτε ως προς το χρώμα, ούτε ως προς το σχέδιο!

Τώρα ότι αφορά το υπόλοιπο κομμάτι που έχει να κάνει με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα, θα σου πρότεινα για να μην το κάνουμε υπερβολικά formal να επιλέξεις το σκούρο μπλε(midnight blue) που ως χρώμα έχει μια σοβαρότητα χωρίς να προσθέτει το στοιχείο της υπερβολής. Και εφόσον είναι μεσημέρι η τσάντα ας είναι μια μικρή υφασμάτινη tote, για να διατηρηθεί η απλότητα στην εικόνα!

Ότι αφορά τα παπούτσια σίγουρα peep toe γόβες από λουστρίνι για να υπάρχει συνοχή με το ‘60s look! Εννοείται σκουλαρίκια κολλητά στα αυτιά και δαχτυλίδι που να έχει υποχρεωτικά το μπλε χρώμα ως στοιχείο. Τώρα ότι αφορά την δεύτερη βάπτιση… θα σε κρατήσουμε μερικές μέρες ακόμη σε αγωνία αλλά θα την δεις σύντομα… και μόνο στο Stylewatch!
Στιλιστική Ομάδα Stylewatch

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...