10 υπέροχα καλοκαιρινά φορέματα έως 50 ευρώ



Το φετινό καλοκαίρι μας ντύνει έτσι ώστε να θυμίζουμε λίγο από folk festival, με επιρροές από τα 70s και τα 50s, και με θεατράλε λεπτομέρειες στις εμφανίσεις μας. Τα μακριά, αέρινα φορέματα είναι το απόλυτο hit, ενώ τα φλοράλ εμπριμέ κλέβουν την παράσταση. Περιορίστε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα για τις βραδινές κυρίως εμφανίσεις σας και προτιμήστε εσπαντρίγιες, φλατ πέδιλα και πλατφόρμες με σόλες από φελλό για τα πρωινά. Επιλέξτε δερμάτινες τσάντες με κρόσια ή μικρά Pin-up τσαντάκια για κοντά, 50s σύνολα και αποφύγετε τα πολλά faux κοσμήματα. Για έθνικ look στο νησί συνδυάστε τα μακριά, μονόχρωμα φορέματα με εμπριμέ τουρμπάνια και μεγάλους κρίκους.

Όλα αυτά με κεντρικό άξονα τα φορέματα -έως 50 ευρώ- που κλέβουν την παράσταση φέτος το καλοκαίρι:

Zara – Φόρεμα με ντραπέ μπούστο
Ρομαντικό belle époque φόρεμα με ντραπέ μπούστο και ένα χαριτωμένο ζωνάκι που λεπταίνει τη μέση. Αέρινο και δροσερό, μπορείτε να φορέσετε το πρωί στο γραφείο ή στην απογευματινή βόλτα, ενώ κάλλιστα μπορεί να φορεθεί και σε πρωινά βαφτίστια.
Συνδυάστε το με εκρού μπαλαρίνες ή καφέ δερμάτινα πέδιλα.

Τιμή: 49,95 ευρώ
Καταστήματα εδώ.
Promod – Ριγέ sundress Ιδανικό για τα απογεύματα στο νησί χάρη στο τοπ μαρινιέρα και με επιρροές από τα 50s το φόρεμα αυτό ταιριάζει σε κάθε σιλουέτα αφού καλύπτει περιφέρειες, ενώ η ζώνη βρίσκεται πάνω από την κοιλία δημιουργώντας σχήμα στη μέση.
Συνδυάστε το με λευκές ή κίτρινες πλατφόρμες.

Τιμή: 36,95 ευρώ
Καταστήματα εδώ.
Topshop – 50’s αμάνικο φόρεμα
Ένα μόνο από τα δεκάδες μοναδικά φορέματα της καλοκαιρινής συλλογής του Topshop, η οποία μάλιστα πωλείται αυτές τις μέρες με έκπτωση. Ξεχωρίστε από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ με ένα φόρεμα πασπαρτού, από 100% βαμβάκι, το οποίο αφήνει την μισή πλάτη ακάλυπτη.
Συνδυάστε το με φλατ κόκκινα πέδιλα.

Τιμή: 33,60 ευρώ (με την έκπτωση)
Καταστήματα: Αγορά μόνο online από εδώ.
La Redoute – Μακρύ και εμπριμέ Οι λάτρεις των μακριών καλά θα κάνουν να ρίξουν μια ματιά στην συλλογή του La Redoute, η οποία περιλαμβάνει μεγάλη γκάμε σε εμπριμέ και φλοράλ, όπως το φόρεμα της φωτογραφίας, και για όλα τα μεγέθη.
Συνδυάστε το με φλατ ταμπά σανδάλια ή με κόκκινες πλατφόρμες με φελό.

Τιμή: 49,90 ευρώ
Καταστήματα: Αγορά online ή τηλεφωνικά από εδώ.
Η&Μ – Αέρινο πλισέ Ιδανική επιλογή για τα ζεστά απογεύματα στην πόλη, ενώ κάλλιστα μπορεί να φορεθεί και αργότερα, σε κάποιο παραλιακό μπαρ. Ταιριάζει σε όλα τα σώματα γιατί μπορεί να καλύψει τις ατέλειες χάρη στην αέρινη υφή του και το χρώμα του. Η ζώνη μπορεί και να αφαιρεθεί.
Φορέστε το με μεταλλιζέ σαγιονάρες ή μαύρες πλατφόρμες.

Τιμή: 34,95 ευρώ
Καταστήματα: Δείτε τις διευθύνσεις εδώ.
Mango – Dress RCD Betty Ιδανικό για τα πρωινά στο γραφείο ή την πόλη, με top από δροσερό βαμβάκι και φούστα σε ύφασμα που δεν τσαλακώνει, με τσεπούλες. Το δερμάτινο ζωνάκι δίνει μία νότα κομψότητας.
Φορέστε το με δερμάτινα φλατ πέδιλα ή σχινένιες πλατφόρες.

Τιμή: 44,90 ευρώ.
Καταστήματα: Δείτε τις διευθύνσεις εδώ.
Fullah Sugah – Λευκό στράπλες φόρεμα Λευκό βαμβακερό φόρεμα, με σχέδιο τίγρη στο μπούστο. Φορέστε το πρωινές και απογευματινές ώρες με φλατ μαύρα ή λευκά σανδάλια. Διατίθεται σε τιρκουάζ και σε κοραλλί.
Κλέψτε την παράσταση δημιουργώντας total ethnic look συνδυάζοντας το φόρεμα με ένα μαυρόασπρο τουρμπάνι.

Τιμή: 34,90 ευρώ.
Καταστήματα: Δείτε τις διευθύνσεις εδώ.
Toi & Moi – Κοντομάνικο και εφαρμοστό Από το απόγευμα έως αργά το βράδυ, το φόρεμα αυτό είναι από τα λίγα της παρούσας συλλογής που επιβάλλει ψηλοτάκουνα πέδιλα προκειμένου να δημιουργήσει ακαταμάχητα σέξι εμφάνιση.
Φορέστε το με φούξια ή κίτρινα πέδιλα, κρατήστε έναν αντίστοιχου χρώματος φάκελο και αποφύγετε άλλα αξεσουάρ.

Τιμή: 45 ευρώ.
Καταστήματα: Δείτε τις διευθύνσεις εδώ.
All Saints – Goldie Dress Φόρεμα πασπαρτού αφού μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο beach bar, χάρη στην υπέροχα σέξι σχεδίασή του. Ταιριάζει ιδανικά σε σώματα με φαρδιά περιφέρεια και γλουτούς, καθώς και για σώματα με μεγάλο μπούστο. Λεπταίνει τη μέση χάρη στο στενό ζωνάκι. Διατίθεται και σε ξεθωριασμένο μαύρο.
Φορέστε το με λευκά πέδιλα.

Τιμή: 53 ευρώ (με την έκπτωση)
Καταστήματα: Αγορά μόνο online από εδώ.
Asos – Φόρεμα με κοψίματα και χαμηλή πλάτη Μία από τις τάσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις φέτος το καλοκαίρι είναι και αυτή των φορεμάτων με τα περίεργα κοψίματα. Φορέστε την σε συνδυασμό με το πορτοκαλί που αποτελεί ένα από τα χρώματα του καλοκαιριού και… μαγέψτε.
Συνδυάστε το φόρεμα με μαύρα ψηλά πέδιλα από λουστρίνι ή φλατ καφέ σανδάλια.

Τιμή: 33,60 ευρώ.
Καταστήματα: Αγορά μόνο online από εδώ.
Έλενα Μπούλια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...