Η τηλεοπτική σειρά «The Kennedys», διχάζει ! - The television series «The Kennedys», divide!



Η «κατάρα» της οικογένειας Κέννεντι φαίνεται πως… στοιχειώνει και τη τηλεοπτική μίνι σειρά που έχει γυριστεί και είναι αφιερωμένη στην πιο διάσημη πολιτική οικογένεια.....

The "curse" of the Kennedy family seems to haunt ... and the television mini-series has been shot and is dedicated to the most famous political family .....
Translate Us With Google Translate Above


Η «κατάρα» της οικογένειας Κέννεντι φαίνεται πως… στοιχειώνει και τη τηλεοπτική μίνι σειρά που έχει γυριστεί και είναι αφιερωμένη στην πιο διάσημη πολιτική οικογένεια. Αρχικά ήταν να βγει στον αέρα του History Channel το οποίο όμως εγκατέλειψε το πρότζεκτ ύστερα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν για την ακρίβεια των γεγονότων, ενώ και οι απόγονοι της οικογένειας Κέννεντι πίεσαν να ματαιωθεί η παραγωγή.
Αφού οι παραγωγοί της σειράς έψαξαν αγοραστές και οι φήμες φούντωναν, τελικά τη μίνι σειρά αγόρασε το καλωδιακό ReelzChannel. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του δικτύου, η σειρά «The Kennedys» θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου.
Όμως, μια ανάσα πριν την πρεμιέρα, η κατάρα ξαναχτυπά αφού οι διαφημιζόμενοι είναι επιφυλακτικοί και δεν διατίθενται να «αγοράσουν» τηλεοπτικό χρόνο υπό τον φόβο των αντιδράσεων που θα προκαλέσει η αμφιλεγόμενη σειρά. Μόλις το 20% του χρόνου έχει «πουληθεί», ποσοστό ιδιαίτερα χαμηλό για μια τόσο προβεβλημένη σειρά με καταπληκτικό καστ που έχει όμως προβληματίσει κοινό, και κριτικούς.
«Οι διαφημιστές είναι τρομοκρατημένοι από τη σειρά. Υπάρχει πολλή πολιτική πίεση», υποστηρίζει ο Σταν Χάμπαρτ πρόεδρος του καλωδιακού καναλιού ReelzChannel. Σύμφωνα με το Reuters κομμάτι των διαφημιζόμενων δεν έχουν το μπάτζετ λόγω οικονομικής κρίσης, ο χρόνος προώθησης της σειράς ήταν μόλις επτά εβδομάδες αλλά ο κυριότερος λόγος που δεν έχει πουληθεί διαφημιστικός χρόνος είναι γιατί η σειρά «τρομάζει» τους πάντες λόγω του πολιτικού περιεχομένου της αλλά και λόγω της πιο διάσημης και γνωστής πολιτικής οικογένειας παγκοσμίως.
Το δίκτυο υποστηρίζει ότι δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως αμφιλεγόμενη η σειρά, αλλά η κατάρα την έχει ήδη χτυπήσει αφού το σενάριο έχει γραφτεί από την αρχή αρκετές φορές, το History Channel απέσυρε το ενδιαφέρον δηλώνοντας μη ικανοποιημένο από το τελικό αποτέλεσμα και τώρα κανείς δεν θέλει να διαφημιστεί σε μία από τις πιο αναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές.
Στις 3 Απρίλη θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο από τα οχτώ συνολικά. Η Κέιτι Χόλμς υποδύεται την Τζάκι Κέννεντι, ο Κρεγκ Κίνεαρ τον Τζον Φ. Κέννεντι, ο Μπάρι Πέπερ τον Ρόμπερτ Κέννεντι και ο Τομ Γουίλκινσον τον Τζοι Κέννεντι.
Πηγή : Εθνος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...